Bărcuțe din fructe

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copilași! Vă plac bărcile, vapoarele, istoriile despre celebri navigatori: Christophe Colomb, Magellan, Vasco de Gama și alți cuceritori de mări, oceane și pământuri noi? Avem și astăzi o nouă activitate, anume: Bărcuțe din fructe!

Desigur subiectul propus va dus cu gândul la mini tartele acelea în formă de bărcuțe umplute cu diverse crème și fructe exotice sau cu fructe de pădure

Bărcuțe din fructeBune toate aceste bărcuțe cu fructe, dar noi acum ne vom juca puțin folosindu-ne creativitatea pentru a vedea cât de ingenioși suntem în a realiza o bărcuță din fructe.

Bărcuțe cu fructe

Wow, ce super că sunteți gata să începem aventura construirii unor ambarcațiuni din fructe.  Pentru prepararea tartei cu fructe vizionați: Tarta cu fructe

Apropo, voi știți care a fost prima ambarcațiune din lume? Ați auzit vreodată de arca lui Noe, care se estimează că ar fi avut volumul a peste 600 de vagoane de tren?!

Ei, astăzi vă propun să vă puneți iarăși creativitatea la lucru și să vedem ce bărcuțe veți reuși să realizați din fructe sau din coji de fructe.

Bărcuțe din fructeÎn imaginea de mai sus aveți bărcuța realizată de designer-ul meu și pentru ambarcațiunea pe care o vedeți a folosit o bucată din coaja unui pomelo, o bucată de hârtie pentru pânză, iar catargul este dintr-un băț de frugăruie.

Voi poate veți folosi pentru ambarcațiunea voastră o jumătate din coaja unei nuci de cocos sau poate a unui dovleac?!

Sunt nerăbdătoare să văd cum arată bărcuțele voastre din fructe! Am văzut la cineva un concurs cu bărcuțe făcute din jumătăți de coajă de nucă și catarge de scobitori și aveau drept pânze niște stegulețe frumos colorate. Super întrecere cu bărcuțe din coji de nuci!