Se pun la fiert pentru 15 -20 de minute: orezul, orzul, granulele de soia, ceapa tăiată mărunt; morcovul, ţelina şi pătrunjelul curaţat, spălat şi răzuit mărunt. Se amestecă compoziţia şi se fierbe la foc potrivit până când se pătrund boabele de orz şi orez. Se ia de foc şi se lasă la răcit. Apoi se adaugă celelalte ingrediente şi se amestecă bine; astfel avem compoziţia gata pentru umplutul ardeilor.
Apoi se umple ardeiul pregătit anterior (scos seminţele şi spălat) şi se pune într-o cratiţă în care s-a tocat o ceapă, s-a adăugat puţin bulion şi puţin boia dulce pentru sosul în care trebuie să fiarbă ardeiul umplut.
Vă dorim succes în prepararea reţetei şi poftă bună!
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
Comentarii