5 varietăți de pizza pentru sărbători

0 Comentează
Share:

Vă place pizza pe vatră?

Ușor de pregătit, pizza cu rondele din vinete și boabe de porumb este foarte apreciată și consumată în ocazii de aniversare sau de sărbătoare…

Pizza - rețetă tradițională italiană cu diverse combinații de legume: dovlecei sau rondele de vinete, roșii sau ardei, ceapă felii sau rondele fine etc.

5 varietăți de pizza pentru sărbători

Sunt mulți consumatori de pizza vegetariană cu diverse combinații de legume și mozzarella, însă printre cele preferate de consumatori se nunără următoarele:

1.  Pizza cu vinete, ardei roșu și boabe de porumb

Fie că optați să preparați aluatul de pizza acasă și să-l decorați cu felii de vinete, cu ardei roșu și boabe de porumb sau vă este avantajos să cumpărați pizza de la pizzerie, merită să menționez că pizza pe vatră este mult mai bună decât cea gătită la cuptoarele electrice sau cu gaz.

Pozza cu vinete, ardei roșu și boabe de porumb2. Pizza cu bucăți de ciuperci

Pizza cu ciuperci se pregătește mult mai repede pentru că nu necesită un mix de legume.

Pizza cu ciuperci

 

 

3. Pizza cu roșii, boabe de porumb și zucchini pai

Pizza cu ardei, roșii și felii de ceapă

4. Pizza cu rondele de castravete

Pizza vegetariană se poate pregăti și cu rondele de castravete sau de dovlecel.

5 varietăți de pizza vegetariană5. Pizza cu pariveg

Chiar și sortimentele de salamuri din soia (exemplu: pariveg de la Iezzeress) pot fi folosite pentru a garnisi aluatul de pizza vegetariană, iar pentru adaosul de brânzeturi se poate utiliza și brânza tofu din soia. În imaginea de mai jos este pentru pizza cu aluat cu semințe de in și pentru ornare au fost puse rondele de usturoi verde, măsline verzi, roșii feliate și ciuperci.

5 varietăți de pizza vegetariană

Poftă bună și numai bine!