5 varietăți de brioșe cu fructe uscate – muffins

0 Comentează
Share:

Vă salut cu drag! Vă plac brioșele?

Să vă arăt 5 idei de brioșe cu fructe uscate, cu pudră de roșcove și cu flori de soc, ce ne îmbie plăcut prin forma lor specific specialităților tradiționale slavone.

Brioșe cu fructe uscate - muffinsCele 5 varietăți de brioșe fie cu fructe uscate (nuci, stafide, fulgi de migdale, cocos, caise etc.) sunt grozav de bune consumate cu o limonadă rece, cu suc din fructe de pădure sau cu lapte de migdale la micul dejun sau la cină.

5 varietăți de brioșe cu fructe uscate – 5 ideas muffins

În articol sunt prezentate 5 varietăți de brioșe cu fructe uscate sau din cele cu pudră de roșcove. Detalii despre rețeta de brioșe cu fructe uscate puteți găsi în articolul: Brioșe cu fructe.

Ce ingrediente sunt necesare pentru brioșele cu fructe uscate?

Brioșe cu fructe uscate - muffinsPentru a avea brioșe cu fructe uscate se poate începe de la rețeta clasică de brioșe și se vor adăuga fructele uscate preferate. Se vor parcurge toate etapele de preparare și de coacere (15 – 20 minute) a acestor delicatese – muffins, la fel ca pentru brioșele fără adaos de fructe.

1. Brioșe cu stafide aurii sau brune

Stafidele aurii sau brune sunt frumoase și dau gust mai bun compoziției de brioșe.

Brioșe cu stafide - muffinsFie că adăugați stafidele împreună cu celelalte ingrediente pentru a mării savoarea brioșelor, fie la sfârșit pentru decorarea brioșelor, acestea vor îmbogăți aluatul pentru muffins.

2. Brioșe cu pudră de turmeic și nuci

Delicioase și deosebit de apetisante, brioșele cu turmeric și nuci parcă sunt mici gogoși aurii.

3. Brioșe cu pudră de roșcove și merișoare

Brioșele cu pudră de roșcove și merișoare sunt ca aspect brun – ciocolatii, cu un gust grozav ce te face să zici: Yami, yami! Ce bune sunt, că aș mai vrea un muffin chiar și cu fructe de pădure!!

Brioșe cu fructe uscate - muffins

4. Brioșe cu fructe de pădure – alune de pădure

O idee genială a fost să pregătesc muffins cu alune de pădure pentru bucuria celor prezenți, dar ăn special a copiilor, care au apreciat brioșele cu alune de pădure ca fiind cele mai bune.

5. Brioșe cu ciocolată și cocos

Muffins - brioșe cu fructe uscateEste inegalabilă aroma nucii de cocos și ies niște brioșe super parfumate, că se umple întreaga casă de mirosul lor îmbietor…

Dacă nu mă credeți, încercați să faceți brioșe cu ciocolată și cocos și apoi lăsați scris un comentariu ca să ne împărtășiți părerea.

Succes la pregătit de brioșe cu fructe – muffins pentru toți ai casei!