25 idei décor cu flori și fructe pentru ocazii deosebite

0 Comentează
Share:

Aniversări de zi de naștere, nunți sau alte evenimente frumoase care necesită pregătiri speciale de decor al spațiului pentru un ambiental plăcut.

Aici vă oferim 25 de idei în fotografii cu decor de flori și fructe pentru a vă spori creativitatea în a decora cât mai plăcut locul pregătit pentru desfășurarea onomasticilor.

1. Decor cu zambile și portocale

Împodobită cu zambile, portocale și biscuiți cu tărâțe, masa pentru oaspeți arată atrăgător!

25 idei decor flori și fructe

2. Decor cu ghiocei galbeni și mandarine

Aranjată și nuanțele calde al ghioceilor galbeni și de portocaliu al mandarinelor, masa oaspeților este primitoare.

25 idei cu flori și fructe

3. Decor cu tămâioară, bănuți de grădină și mere golden

Florile mici de primăvară au farmecul lor și pot oferi o amintire de neuitat pe masa din sufragerie alături de mere golden sau alte fructe.

25 idei de flori și fructe

4. Decor cu liliac alb și mere golden

Foarte parfumat liliacul alb își răspândește mirosul plăcut în toată încăperea, așadar un aranjament cu liliac alb și fructe (nuci, lămâi sau alte fructe).

25 idei decor cu fructe și flori

5. Decor cu trandafiri și fructe

25 idei decor cu flori și fructeTrandafiri sunt apreciați și considerați simbol al regalității, iar atunci când masa este împodobită și cu fructe, decorul pentru oaspeți este special!

6. Decor cu iris și nuci

Și fructele uscate se pot utiliza pentru aranjarea decorului de flori și fructe. În imaginea de mai jos sunt fotografiate flori de iris și trandafiri alături de bolul cu nuci.

25 idei decor flori și fructe

7. Decor cu flori de tei și coacăze roșii

Un coșuleț cu flori de tei și fructe de coacăze roșii, lângă o brânzoaică sau o clătită groasă, amplifică frumusețea decorului și te invită la savurare plăcută a delicateselor culinare!

25 idei decor cu flori și fructe

8. Decor cu crin imperial și corcodușe

Deosebit de bune sunt corcodușelor alături de parfumul crinului alb, atunci când fructele sunt culese cu statornicia dragostei!

25 idei decor cu flori și fructe

9. Decor cu gerbera și coșuleț cu fructele

Un coș fructe și flori de gerbera devin amintirea unui eveniment de neuitat! Faceți ca astfel de decoruri cu flori și fructe să fie cât mai dese în viața d-voastră!

25 idei decor cu fructe și flori

10. Decor cu floarea-soarelui pitică și fructele

Floarea-soarelui este simbol al bogăției de roade ce se culeg toamna, iar fructele lângă floarea-soarelui pitică dau bine!

25 idei decor cu flori și fructe11. Decor cu trandafir chinezesc (japonez) și fructe

Pentru decorurile din colțurile încăperilor unde sunt poziționate ghivece mari cu trandafiri chinezești sau japonezi se potrivesc grozav de bine pentru decor și coșuri cu mere, pere, gutui, nuci, pepeni galbeni sau verzi și chiar și cu legume.

25 idei decor cu flori și fructe

12. Decor cu cireșe sau merișoare și flori de câmp

Găleata cu cireșe sau merișoare și flori de câmp este mult râvnită!!!

25 idei decor cu flori și fructe

13. Decor cu flori de câmp și piersici sau caise

La sărbătorile de vară când sunt câmpurile pline de maci înfloriți și pline cu flori de mușețel, cu mentă și cu cimbrișor, atunci decorul cu fructe variază de la piersici, la zarzări, la pepeni verzi, la caiși până la meri văratici.

25 idei decor cu flori și fructe

14. Decor cu brândușe și fructele

Florile de brândușe de toamnă sunt excelente pentru decorurile cu fructe din sezon de toamnă: struguri, prune, nuci, etc.

25 idei decor cu flori și fructe

15. Decor cu gura leului sălbatic, ramuri de brad și fructele

Decorul tomnatic cu gura leului sălbatic, ramuri de brad și smochine, nuci, mere și castane este un simbol al trecerii de la un anotimp la altul25 idei decor cu flori și fructe

16. Decor cu gura leului de grădină și fructe autohtone

Grație nuanțelor plăcute de roz, galben și alb se asortează bine cu fructe de nuanțe de verde, roșu, galben, mov (fructe de pădure).

25 idei decor cu flori și fructe

17. Decor cu bănuți de grădină și platou cu fructe diverse

Bănuții de grădină (albi sau de culoarea vișinei) - prin bogăția petalelor micuțe, subțiri ca niște săgeți,

oferă decorului cu fructe o frumusețe aparte.

25 idei decor cu flori și fructe

18. Decorul cu Rudbeckia Laciniata goldquelle (Merită-mă mama) și fructe

Decorul cu frumoasa floare de grădină Rudbeckia Laciniata goldquelle (Merită-mă mama) și fructe de sezon (în imaginea mea sunt corcodușe galbene și roșii) este unul deosebit.

25 idei decor flori și fructe

19. Decor tufănele și fructele

Tufănelele – frumusețe de toamnă în culori de alb, galben, violet, crem, mov sau vișiniu alături de fructe de la noi din țară sau exotice, toate împreună crează decorul execent pentru ostitalitate la superlativ.

25 idei decor cu flori și fructe

20. Decor cu garofițe nemțești și fructe

Un buchet de garofițe nemțești multicolore alături de un vas cu fructe dă bine pe masa din bucătăria de vară!

25 idei decor fructe și flori

21. Decor cală și fructe

Încărcată de simbolistică, cala albă este frumoasă în aranjamentele pentru nunți, dar și în decorurile cu fructe.

25 idei decor flori și fructe

22. Decor cu cicoare și fructele

Cicoare, plantă despre care se știe că e bună pentru ceaiuri și ca înlocuitor al cafelei, căci cicoarea nu conține cofeină și este deosebit de plăcută în decorurile cu fructe. Merită de precizat că decorurile cu cicoare pot fi realizate doar cu plantă în ghiveci, căci se floarea de cicoare se închide foarte repede după ce a fost tăiată sau ruptă.

 

23. Decor cu flori de luminița nopți și fructe de pădure

Florile de luminița nopți, sunt de un galben foarte viu și oferă decorului cu fructe vioiciune și frumusețe. Pentru cei interesați de beneficiile florilor de luminița nopții este bine de știut că este o plantă cu foarte eficientă întregul organism, dar luminița nopți este adesea utilizată pentru fabricarea uleiului de luminița nopți cu recomandări pentru piele, păr și unghii.

24. Decor cu panseluțe cu fructe

Pregătit cu delicatețe decorul cu panseluțe și fructe necesită o bună alegere a culorilor panseluțelor și a fructelor pentru a decorul cu panseluțe și fructe să fie unul reușit.

25 idei decor de flori și fructe25. Decor cu flori de munte și fructele

Florile de munte au frumusețea lor, doar cei de la munte știu bine aceasta, iar dacă mai au și fructe pe lângă cu atât mai bine. Vă dorim tuturor multă sănătate și inspirație la decoruri cu flori și fructe!

25 idei decor flori și fructe