1 iunie 2023 - Concursuri de desen, de role - sănătate prin mișcare!

0 Comentează
Share:

1 iunie 2023 - Ziua internațională a copilului, o zi plină de concursuri de desen pe asfalt, de spectacole, de jocuri, de activități sportive - adevărată sănătate prin mișcare!

Sunteți nerăbdări să vedeți ce surprize vă așteaptă pe 1 iunie?! Eu vă garantez că paleta de evenimente este așa de mare, că nu veți avea timp să le cuprindeți pe toate. Și ca să vă fie lesne de văzut cât mai multe concursuri interesante pregătite pentru voi de 1 iunie, puteți da clik pe link-urile din articol și să vă informați cu privire la acestea, iar dacă vă hotărâți să mergeți și să participați la cât mai multe, atunci trebuie să vă asigurați poate și un pachețel cu 2 -3 fructe și ceva de ronțăit.

1 iunie 2023 - Concursuri de desen, de role - sănătate prin mișcare!

În Târgoviște aveți multe surprize pregătite și intrare liberă la grădina zoo, plus spectacole și concursuri de desen pe asfalt și cu rolele  - sănătate prin mișcare. Detalii găsiți în link-ul de mai jos:

Concursuri de 1 iunie 2023 – Târgoviște

1 iunie 2023 - Concursuri de desene, de role - sănătate prin mișcare!În Bucureșți, de 1 iunie 2023 sunt organizate concursuri de pictat pe tricouri, concursuri de pictat căsuțe pentru păsări, ateliere de creație și altele. Detalii găsiți în link-ul de jos:

Concursuri de 1 iunie 2023 – București

Teatru de păpuși, ateliere de lectură, jocuri, baloane și multe alte activități se vor desfășura și în Vrancea de 1 iunie Ziua internațională a copilului 2023. Detalii în link-ul de mai jos:

1 iunie – Ziua internațională a copilului – Crângul Petrești – Vrancea

Concurs de desene 1 iunie – Brașov

Mult succes și să vă bucurați de cât mai multe activități pregătite de 1 iunie - sănătate prin mișcare!