Rețetă de spanac crud, hrană vie!

pateu de spanac cu fulgi de ovăz

Ingrediente

  • 1 kg de frunze de spanac bine ales și spălat sub jet puternic de apă.

  • 3 ardei (unul verde și 2 roșii),

  • 500 g de roșii proaspăt decojite,

  • 1 linguriță de condiment vito,

  • 150 g măsline fără sâmburi,

  • 4/5 căței de usturoi,

  • 150 g de fulgi de ovăz.

 

Mod de preparare

  1. Se pun fulgii de ovăz la fiert într-o crăticioră cu 250 ml apă, timp de 10 minute – până ce fulgii de ovăz se umflă.

  2. Apoi toate ingredientele se pun în blender pentru a se obține o pastă omogenă foarte gustoasă.

  3. Timpul de preparare pentru rețeta de spanac cu fulgi de ovăz este de 20 - 25 de minute.

 

Poftă bună!