pateu de năut, caju și migdale

Ingrediente:

  1. o cutie de năut fiert,
  2. 150 g de migdale,
  3. 150 g de caju,
  4. un avocado,
  5. 5 roșii mari,
  6. 1 castravete potrivit,
  7. o legătură de pătrunjel,
  8. o legătură de mărar,
  9. 1/2 linguriță de sare,
  10. 1 lingură de ulei de măsline,
  11. 3-4 căței de usturoi mari,
  12. 2 linguri de lapte praf de soia.

 

Mod de preparare:

  1. Toate ingredientele se pun într-un bol și se mixează până se obține o pastă omogenă, fină.

  2. Compoziția obținută se servește, după preferință, pe felii de pâine sau pe tortilla ornată frumos cu frunze de pătrunjel verde sau de salată.

  3. Timp de preparare 15 minute.

 

Poftă bună!