Specialitatea casei: pateu de migdale cu avocado și măsline! Timp de preparare: 10 - 15 minute.

migdale

  1. 200 g migdale
  2. 1 avocado
  3. 25 măsline fără sâmburi
  4. 4 – 5 căței de usturoi
  5. 1 legătură de pătrunjel
  6. 1 ardei verde și 1 ardei roșu mare
  7. 2 roșii potrivite sau 2 – 3 linguri de bulion
  8. 1 linguriță busuioc
  9. 1 linguriță semințe de in mărunțite în râșnița de cafea
  10. sare după gust
 

Toate ingredientele se mixează în blender până se obține o pastă consistentă și fină.

Se așează compoziția într-un caserolă cu capac ermetic pentru a putea fi păstrată la frigider până în momentul servirii.

Se poate servi la micul dejun sau la masa de prânz ca aperitiv alături de bucăți de castravete și roșii proaspete.

Poftă bună!

 

Citește și...